Servicii profesionale de contabilitate la doar un click distanță! Evidențele contabile ale afacerii tale vor fi prelucrate de expertul tău în contabilitate, iar la final vei primi toate rapoartele de activitate, în format  PDF, pe mail, și le vei avea la dispoziție în  Cloud.

Experții în contabilitate, consultanții fiscali, avocații și juriștii, toți licențiați MBA, îți stau la dispoziție pentru orice speță ai avea în domeniul fiscal, financiar și juridic prin intermediul serviciului de Consultanță oferit de profesioniștii noștrii.

Cu ajutorul expertului tău contabil poți să creezi și să definitivezi atât planul tău de afaceri prin serviciul de consultanță start-up business, cât și să înființezi cu succes compania ta astfel încât să parcurgi cu ușurință următoarele înființări a unei societăți.

Expertiza în contabilitate a echipei noastre îți oferă competența necesară de a adresa orice modificare juridică asupra unui număr vast de tipuri de societăți și, împreună cu avocatul nostru jurist, vei beneficia de asistență și colaborare 100% pe parcursul întregii proceduri.

Companiile aflate în spațiul U.E. și non-UE  ce doresc să desfășoare activități economice pe teritoriul României, au obligații fiscale față de statul român de a se înregistra în România în scopuri de T.V.A. și trebuie să desemneze un reprezentant fiscal.

Prin intermediul profesioniștilor noștrii, ai la dispoziție toate informațiile și link-urile utile referitoare la programele I.M.M. cu statut activ sau în curs de implementare.

Pachete de Servicii

Toate pachetele sunt negociabile, în funcție de nevoi

Servicii

Contabilitate Lunară

Declarații Fiscale

Registre Obligatorii

Operațiuni Contabile

Consultanță

Resurse Umane

Administrare Remote

Basic

<20 Documente

1 oră

Standard

<200 Documente

2 ore

10 angajați

Premium

200+ Documente

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

SSL