Echipa Contabiz m-a ajutat să aprofundez înțelegerea fiscală a PFI-ului meu, modernizându-mi afacerea, astfel încât eficiența relației mele cu furnizorii și clienții să crească.

Ca antreprenor debutant în România am întâmpinat dificultăți cu comerțul electronic, însă Contabiz m-a ajutat să înțeleg atât domeniul, cât și munca atribuită unui site din punct de vedere contabil, respectiv gestiunea stocurilor, a clienților și a furnizorilor, cât și înțelegerea amănunțită a cash-flow-ului.

Colaborez cu succes cu echipa Contabiz de la debutul business-ului meu în România, experții lor conducându-mă, de fiecare dată, pe căi fiscale ale domeniului I.T. potrivite afacerii mele.

În domeniul medical, legislația și fiscalitatea în vigoare este în permanentă schimbare, iar antreprenorilor le este dificil să fie mereu la curent, însă, alături de Contabiz, afacerea mea este în siguranță.

Contabiz m-a sfătuit din punct de vedere juridic și fiscal în vederea înființării companiei mele și am putut să înțeleg regimul de aplicare a TVA, alegând cu ușurință soluția optimă afacerii mele. În prezent, colaborarea privind serviciile contabile se desfășoară cu success datorită experienței Contabiz.

Activitatea restaurantului meu m-a determinat să optez la serviciile de contabilitate complete oferite de Contabiz. Alături de o echipă de contabili moderni, beneficiez de un control permanent, la zi, a companiei mele, dar și de un real ajutor în soluționarea problemelor permanente generate de activitatea firmei mele.

SSL